Heb ik broodautomaten nodig?

Ruben van der Meulen

natuurlijk doe je dat! En ja, broodautomaten zijn een belangrijk onderdeel van elke bakkerij. De reden dat ik ervoor gekozen om brood automaten te gebruiken is dat ze zeer betrouwbaar zijn. Zelfs als het lijkt te gebeuren vaak, het feit dat ze betrouwbaar zijn is een absolute must. Ze doen hun werk heel goed, en je niet om meer vragen.

Waarom heb je broodautomaten nodig? Ik heb gezegd dat het een geweldige kwaliteit voor alle bakkerijen. Maar ze hoeven ook niet uit te gaan om ze te krijgen. Daarom vragen mensen me: Hoe krijg je broodautomaten in je bakkerij? Eerst moet je bakker worden. Je moet naar een bakkerij gaan en de manager vragen: "Kan ik broodautomaten kopen?". Dit onderscheidt dit artikel expliciet van andere artikelen zoals Vaatwasser Onderbouw. Zo kreeg ik mijn eerste broodautomaat. Het was in de supermarkt in Rotterdam, maar ze hadden het in de delicatessenwinkel. Dus ik ging er heen en vroeg hen om brood automaten. In de delicatessenwinkel vroeg ik om broodautomaten en ze kregen het recept van mij. Niettemin is Koekenpan Zonder Anti Aanbaklaag een proefrit waard. Ik kocht het en stopte het in mijn bakkerij. Mijn broodautomaat staat nu in onze bakkerij, dus we hebben al deze automatische broodautomaten in onze bakkerij.

Waarom is deze broodautomaat zo populair?

Toen ik in de bakkerij begon, hielden mensen niet van geautomatiseerde broodmachines, vooral omdat ze duur zijn. Maar nu is er een groeiende markt. Ik denk dat het komt door automatisering. Ik kocht een brood automaat voor mijn bakkerij een paar weken geleden en ik vond dat ik hetzelfde recept als het brood automaat kocht ik 10 jaar geleden. Een vergelijking met Bakplaat Xxl Action weergeven.

Automatische broodmachines worden meestal gemaakt in grote partijen en het kost veel tijd om het brood te koken. Bovendien, als u uw geautomatiseerde broodmachines aan andere bakkerijen wilt verkopen, moet u ervoor zorgen dat zij het zelfde zijn. Je moet ook een systeem hebben dat robuust is. Als het breekt, heb je een probleem, verlies je zaken. Dus, dat is het verhaal. Ik heb een nieuwe broodautomaat, waarvan ik denk dat het geweldig is omdat het is gebouwd met dezelfde principes als de oude broodautomaat. De nieuwe versie is sneller, betrouwbaarder en is nog gebruiksvriendelijker dan zijn voorganger. Het heeft een digitaal display, dus je het vertellen hoeveel seconden zijn verstreken sinds het laatste brood werd gemaakt. Als gevolg hiervan kan het logischer zijn dan Keukenblad Zagen Spoelbak. Het belangrijkste verschil is dat het in staat is om veel meer brood op te slaan dan voorheen. Dat komt omdat de broodautomaat nu de informatie van het digitale display gebruikt om te bepalen hoeveel brood er nog te maken is. De broodautomaat maakt dit goed door het bedrag automatisch naar de eigenaar van de broodautomaat te sturen wanneer het brood klaar is. Ik ben de co-auteur van een boek over geautomatiseerd brood maken dat wordt gepubliceerd door TALK Bakers (www.talentbakers.com). In het boek leg ik uit hoe je een broodmachine bouwt met een Raspberry Pi.