Over Ruben

Ruben van der Meulen

Mijn jeugd

Toen ik in 2004 mijn school afrondde, heb ik de beslissing genomen om een baan als freelance broodbakker te krijgen en sindsdien heb ik voor verschillende bakkerijen gewerkt, maar in dit artikel zal ik het alleen hebben over een paar bakkerijen in Nederland waar ik heb gewerkt. Ik ben erg blij om mijn ervaring en advies met u te delen, want ik denk dat je gaat om uit te vinden dat er een geweldig potentieel om je eigen brood te maken met alle tools die je al hebt. In dit artikel ga ik het hebben over de drie basisbroden: brioche, challah en stokbrood. Naar mijn mening zijn ze de belangrijkste broden van allemaal, omdat ze het brood dat kan worden uw handtekening brood.

Als u op zoek bent naar een broodmaker, raad ik de Maillard Reaction Bread Maker door Toulouse Bakery. De Maillard reactie broodmaker is een van de beste broodmakers voor thuiskoks omdat het maakt het brood smaak alsof je net een heerlijke maaltijd had! De Maillard reactie is wat geeft een brood zijn heerlijke karamel en gekarameliseerde noten die het zo aantrekkelijk.

Ik heb altijd al om dit te doen, want ik hou ervan om het te doen en ik denk dat het een grote vaardigheid te hebben. Mijn brood automaat kan worden beschreven in twee woorden - Het is leuk en het is snel. Als je niet weet hoe je broodautomaten bakken met een computer controleer dan deze video tutorial van de beroemde video producent:

Ik wilde een mooie video over het automatiseren van het maken van brood met de broodmaker te maken, want het is een van mijn favoriete voedingsmiddelen, maar de tijd voor het is niet zo snel en ik wilde niet wachten tot de video maker om al het werk te doen. Na een beetje onderzoek vond ik deze video genaamd "How to Make Bread Automators in Minutes". Ik was zo opgewonden dat het zo'n geweldige video. Het is niet mijn kopje thee, maar ik hield echt van de look van de video. Dus besloot ik om mijn eigen video te maken. En zo is mijn broodautomaat geboren.

Ik heb veel ervaring omdat ik in het begin in 2009 ben begonnen met broodautomaat. Het verhaal begint met een idee dat ik een paar jaar geleden had. In 2008 had ik de tijd om een broodautomaat te ontwerpen voor een vriend waar ik op dat moment mee werkte. Het idee was dat een enkele machine in staat zou zijn om brood te maken voor haar en ze was zo dankbaar te kunnen hebben een brood machine op haar bureau dat ze liet me blijven werken aan het idee en ontwikkelen tot waar het nu is. Dat is toen ik begon deze blog en het verhaal dat ik schrijf over vandaag. In 2009 ben ik op zoek gegaan naar de perfecte machine om de plaats in te nemen van mijn oorspronkelijke ontwerp. In 2008 besloot ik de meest perfecte broodmaker van Nederland te kopen en het resultaat was een broodautomaat die voor mij de perfecte maat was.

Toen ik deze blog in 2011 begon, is het aantal mensen dat het bezoekt vrij klein. Ik begon te schrijven over een paar dingen, en ik was verbaasd met hoeveel mensen geïnteresseerd zijn in het onderwerp. Ik dacht dat het interessant zou zijn om een lijst van broodautomaten te publiceren en ook hoe ik ze ontdekte.

1) Toen ik in 2002 op de universiteit zat, werkte ik voor een broodautomaatfabrikant. Een van mijn collega's had een broodschaaf voor ons gebouwd. Het werkte vrij goed en het nam zeer snel. Ik was er behoorlijk onder de indruk van. Ik ging naar mijn kantoor en keek om me heen. Het was een nieuw product, maar het was geen nieuw idee. In feite waren veel mensen het maken van brood robots voor een lange tijd. Het was al geruime tijd. Ik vond het een geweldig idee om dit idee te delen met mijn collega brood machine hackers.