Wanneer moet ik broodautomaten kopen?

Ruben van der Meulen

Hoe meer brood automaten je koopt, hoe makkelijker het is om een goede automatische broodmachine te vinden en te gebruiken. Als u op zoek bent naar de beste broodmachine, zoek dan naar een automatische broodmachine die geschikt is voor uw budget.

Waarom heet het "Automatiseer uw brood"? Want het is een broodmachine met de kenmerken van een digitale broodmachine, maar met vele voordelen. Het is een machine voor thuis en keuken. Het kan u tijd en geld besparen, het is gemakkelijker te gebruiken, het is veelzijdiger en het belangrijkste, het kan continu lopen, zelfs als je het huis moet verlaten voor het werk, je het altijd thuis aanzetten, zelfs als je niet wilt bakken, omdat je het altijd controleren. En het is zeer eenvoudig te gebruiken. We hebben drie broodmachines in de winkel: één digitale broodmachine, één handmatige broodmachine en één geautomatiseerde broodmachine. We hebben beide geprobeerd, en vonden ze even goed en gemakkelijk te gebruiken. De automatische broodmachine, dachten we, kan gemakkelijker te gebruiken. Dus hebben we deze blog gemaakt om onze ervaringen te beschrijven. En dat is indrukwekkend in vergelijking met Bakplaat Schoonmaken? We zullen niet alles laten zien wat we deden om de machines werkend te krijgen en het is geen compleet verhaal, maar een korte introductie van hoe we ze aan het draaien kregen. Het verhaal begint bij het begin toen we begonnen te leren over brood automaat. Deze blog is geschreven vanuit het oogpunt van een bakker, iemand die brood heeft gemaakt met deze machines. Dit maakt het zeker sterker dan broodmachine. Dit was ons verhaal over hoe we de machines aan de praat kregen.

Hoe hebben we de machines aan het werk gekregen? In een notendop, het was niet gemakkelijk, maar we deden het. Maar we gaan niet elke stap in detail uitleggen. In het begin maakten we een paar fouten en waren niet zeker of we alles goed deden. Bijvoorbeeld, in een paar stappen hebben we niet goed de time-outs voor de machines, maar later deden we dit. Op veel plaatsen, toen we probeerden om een recept af te drukken en vervolgens op de "print" knop konden we niet zien van de printer. Na veel testen hebben we besloten om een eenvoudige oplossing te maken. Onze machine drukt het recept op een schijf op een scherm en dan printen we naar deze schijf, die echt snel is. Zoals je zien op het scherm shots, de schijf is niet erg groot.