Wat is de prijs van broodautomaten?

Ruben van der Meulen

€2,50/pound voor kleine broden (ongeveer 1/2 kg), €3,75/pound voor middelgrote broden (ongeveer 2 kg), €5,00/pound voor grote broden (ongeveer 3 kg), maar je ze ook kopen in een bakkerij.

Maar ik heb te horen gekregen dat ze soms worden verkocht voor € 10,00 / pond, maar ik heb geen betrouwbare bronnen gevonden. Dus besloot ik om een kijkje te nemen over dat onderwerp. Ik vond dat er verschillende plaatsen om ze te kopen: Ik zocht voor hen in Amsterdam, Nederland en in Londen, Engeland en ik kwam met heel veel resultaten. Als je iets weet over de prijzen, vertel het me alsjeblieft. In Londen is er geen tekort, maar Amsterdam is de grootste markt voor de automatenbrood. Als je begin augustus naar Amsterdam gaat, vind je de belangrijkste markt waar ze de hele week worden verkocht. Het is zeker nuttiger dan De'longhi Magnifica S Ecam 20.110.b - Espressomachine. Dus kocht ik hier mijn eigen broodautomaat. En zo heb ik uiteindelijk een broodautomaat gekocht die ik je ga laten zien hoe je jezelf maken.

Hoe maak je een brood automaat te maken

U broodautomaten kopen hier in Amsterdam, op straat of in de bakkerij. Je ze kopen in grote supermarkten zoals Aldi, Lidl, Coop en Whole Foods, of ze worden vaak verkocht aan de kant van de weg of in lokale bakkerijen. Als u wilt kopen ze op uw eigen u vragen voor de online verkoper of gewoon krijgen ze in de bakkerij.

Als je ze online koopt, moet je er meestal meer voor betalen, en je moet wat langer in de rij wachten bij de bakker. In mijn geval, het duurde een beetje langer dan 1 maand, maar de bakkerij was nog steeds running en er waren enkele leuke brood en gebak er.

U gebruik maken van de online brood verkoper en gewoon een brood automaat die geen label en geen foto's heeft, dat is meestal wat je zult vinden. U ook de broodautomaten in de bakkerij kopen voor een beetje extra. Bijvoorbeeld, als u een beetje brood automaat voor ontbijt wilt, kan de bakkerij u één verkopen, maar u moet een weinig meer betalen. Als gevolg daarvan is het zeker logischer dan broodmachine. Ik weet niet de werkelijke prijs van brood automaten, maar ik heb geen probleem met het betalen van de extra, want ik heb betaald rond de $ 3,80 op zijn minst. En omdat het een beetje een speciale gelegenheid was, waren er een paar echt goede broden in de bakkerij. Toen ik bij de bakker kwam vroeg ik om wat broodautomaten die in de fabriek zelf werden gemaakt en ik wilde weten of de bakker er blij mee is, dus kocht ik er een. Na enige tijd, de brood automaten begon te komen uit de oven en het was tijd om uit te vinden of er iets was wat ik wilde eten. De broodautomaten die ik kocht waren een beetje dikker dan degene die ik kocht in de bakkerij en ze waren niet zo mooi. Maar dat is mijn voorkeur, ik moet iets eten dat iets dikker is.