Welke broodautomaten u aanbevelen?

Ruben van der Meulen

Brood automaten met hoge kwaliteit, maar lage prijs. Met andere woorden: Ze zijn niet goedkoop. Dat is wat ik heb geprobeerd te beschrijven in deze blog sinds 2012. En dat is wat ik zal blijven doen.

Deze keer heb ik het niet alleen over de nieuwe broodautomaten die in je winkels komen, maar ook over de oude broodautomaten die je al geruime tijd gebruikt. Ik bedoel het soort dat kan worden gevonden in bakkerijen, cafés en in elke andere plaats waar een bakkerij zou ze gebruiken. In tegenstelling tot Flesopener Met Logo is het dus merkbaar effectiever. Er zijn ook enkele oude broodautomaten die al jaren uit productie zijn. Maar zoals je misschien al gemerkt hebt, praat ik helemaal niet over die oude broodautomaten. Zelfs Molen Kralingse Plas is een begin waard. Waarom heb je het gevraagd? Want om je op de hoogte te houden van alles wat met broodautomaat te maken had heb ik besloten om de blog in een heel andere richting te brengen. Ik zal schrijven over brood automaten, en niet alleen over de nieuwe die onlangs op de markt zijn gekomen. Als u meer informatie over broodautomaten wilt vinden, bezoek dan de blog. En in de tussentijd, bezoek dan mijn Facebook-pagina. Als gevolg daarvan lijkt het beter te zijn dan broodmachine Test. Zoals u zien op de volgende foto, de automaat van de bakkerij is niet nieuw! Het is hetzelfde brood automaat die ik noemde in mijn eerste post! Maar hoe zal de broodautomaat van de toekomst eruit zien? Het is niet gemakkelijk om de toekomst te voorspellen. En het is niet eens duidelijk dat er in de toekomst enige vorm van broodautomaten zal zijn. Voorlopig moeten we dit accepteren. Maar laten we eens kijken hoe de huidige broodautomaat van Nederland eruit ziet. Allereerst is het de duurste broodautomaat ter wereld! Hier is een foto die kan worden gebruikt om deze broodautomaat te vergelijken met de andere broodautomaten van de wereld: Laten we het over het ontwerp hebben.